SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segelklubben Måsungen

Hej och välkommen till SK Måsungen!

SKM är en segelklubb med anor från 1930-talet och är känd för sina välarrangerade seglarläger med kunniga och entusiastiska ledare. Klubben bedriver sin verksamhet vid det vackert belägna klubbhuset på Duvnäs Udde i Saltsjö-Duvnäs. Där finns perfekta förhållanden för seglarläger med hela Duvnäsviken att segla på.

 

Klubben arrangerar ett flertal seglarläger under sommaren. Eleverna får lära sig seglingsteori, sjövett, båtvård och att hantera en segeljolle. Redan vid 6 års ålder kan man börja hos Sjöpiggarna, där de minsta barnen får lära sig grunderna om sjöliv, båtar och natur. På denna webbsida kan du hitta information angående bl.a. klubbens lägerverksamhet och hur du anmäler dig.

Nu erbjuder vi privatlektioner
2022-06-27 11:37

Nu kan ni klicka in på den nya fliken längst till höger och se vilka instruktörer som erbjuder privatlektioner! Detta är ett tillfälle för vem som helst som är intresserad av segling, barn som vuxna, nybörjare som erfarna att vässa sina seglinsskills, bli tryggare i vattnet eller lära sig grunderna i segling. Det är bara att höra av sig till en av instruktörerna för att komma överens om datum och tid då får man en 2h lektion för 500kr i det man vill lära sig. Såväl ensam som i grupp, hoppas vi ses i sommar!

Årsmöte 2021 och ny styrelse!
2022-05-18 10:46

SK Måsungen har genomfört sitt årsmöte för verksamhetsåret 2021 och i samband med detta valt en ny styrelse för verksamhetsåret 2022!

 

Klubben tackar avgående ordförande Eveline Molin samt avgående ledamot Olle Reichard för deras arbete och välkomnar samtidigt Oscar Törsleff till styrelsen som ordinarie ledamot. Till ny ordförande valdes Alfred Böhm och Erik Dättermark gavs fortsatt förtroende som vice ordförande. 

 

Nu ser vi fram emot en grym sommar med mycket segling och andra roliga upplevelser :)

 

 

 

Glada hälsningar,


Styrelsen Segelklubben Måsungen

Måsungen startar samarbete med Svensk Båtutbildning
2022-04-30 12:06

 

Hej alla seglingsvänner!

I samarbete med Svensk Båtutbildning erbjuder vi nu våra medlemmar 20% rabatt på deras distanskurser för Förarintyg och Kustskepparintyg. Så här fungerar det:

 

  • Du bokar kursen på www.batutbildning.se.
  • Maila dina personuppgifter till info@batutbildning.se och ange att du vill ta del av rabatten.
  • Svensk Båtutbildning skickar information, inloggningsuppgifter samt litteratur och material.
  • Du bokar examination, skriver provet och får ditt intyg.

 

Är du osäker på om du är medlem eller inte? 

 

Medlem blir man i klubben när man går på något av våra läger eller deltar i vår träningsverksamhet. Det går även att bli medlem genom att anmäla sig på vår hemsida. Som medlem i klubben får man bl.a. tillgång till våra söndagsseglingar, Jolleklubben.

Anmälan till träningsgrupper har öppnat!
2022-02-12 16:13

Anmälan till träningsgrupperna är nu öppen. Klicka på fliken "Anmälan" ovan och följ instruktionerna där.

För mer information om träningsgrupperna, se fliken "Träningsgrupp". 

 

Hoppas vi syns i vår!

Anmälan till 2022 års sommarläger är öppen!
2022-01-15 15:34

Nu är anmälan till Måsungens sommarläger 2022 öppen! 

 

Under fliken "Anmälan" klickar du vidare till formuläret som ska fyllas i och skickas in. 

 

Hoppas att vi ses i sommar :) 

 
Kika in vår Facebook!
SAMARBETSPARTNERS
Veckans väder
Saltsjö-Duvnäs Väderprognos