SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segelklubben Måsungen
Hej och välkommen till SK Måsungen! (Och vår nya hemsida!)

SKM är en segelklubb med anor från 1930-talet och är känd för sina välarrangerade seglarläger med kunniga och entusiastiska ledare. Klubben bedriver sin verksamhet vid det vackert belägna klubbhuset på Duvnäs Udde i Saltsjö-Duvnäs. Där finns perfekta förhållanden för seglarläger med hela Duvnäsviken att segla på.

 

Klubben arrangerar ett flertal seglarläger under sommaren. Eleverna får lära sig seglingsteori, sjövett, båtvård och att hantera en segeljolle. Redan vid 6 års ålder kan man börja hos Sjöpiggarna, där de minsta barnen får lära sig grunderna om sjöliv, båtar och natur. På denna webbsida kan du hitta information angående bl.a. klubbens lägerverksamhet och hur du anmäler dig.

Valborg 2021
2021-03-31 22:20

Vi vill redan nu meddela att Valborg 30/4 är inställt med anledning av Covid-19 och myndigheternas rekommendationer. Vi har därför tillsammans med SDF beslutat att ställa in Valborgsfirandet på Måsungen i år. Det är självklart jättetråkigt för oss och alla i området att ställa in denna fina tradition. Av denna anledning är det heller inte tillåtet att lägga sly på Måsungen eftersom det inte kommer tändas någon brasa, lämna det på återvinningsstationen i Östervik istället.

Seglarläger 2021
2021-03-31 22:18

Anmälan till sommarens Seglarläger och Sjöpiggeläger öppnar den 15 januari. Klicka på fliken "Sommarläger" för att läsa mer. Vi tar ej emot anmälningar via mail.

Vi ses i sommar!

 

P.S! Kika in på vår Facebook! Gilla vår sida för garanterad uppdatering! 

 
Kika in vår Facebook!
Veckans väder
Saltsjö-Duvnäs Väderprognos