SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segelklubben Måsungen

Bli instruktör hos oss!

 

ANSÖKAN FÖR 2024 ÄR STÄNGD. ANSÖKAN FÖR 2025 ÖPPNAR I FEBRUARI. 

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ansökan är nu öppen inför sommaren 2024! Vänligen inkom med CV och personligt brev till info@skm.nu senast 5e mars. Ansökan är öppen för dig som är född 2008 eller tidigare och som vill ha sommarens roligaste sommarjobb. 

 

Vi vill att du har god seglingsvana - om du har lärt dig att segla hos oss på Måsungen eller hos en annan segelklubb spelar ingen roll för oss, men vi ser gärna att du har erfarenhet från att själv vara deltagare på en seglarskola. Båtar som vi seglar idag är Optimist, 2-krona, Open Bic och Laser.

Ett intresse hos dig för att lära ut segling till barn ser vi som en självklarhet. Erfarenhet med barn är självfallet ett plus, men med tålamod, gott kunnande och ett glatt humör kan man komma långt. 

Under våren har vi utbildning på helgerna där vi lär oss vad det innebär att vara instruktör på Måsungen. Vi igenom teori och praktik med både segling och motorbåtsövning. Denna utbildning är obligatorisk för att bli instruktör. Varje sommar anordnar vi även en kurs (LABC) för våra instruktörer där vi lär oss vad man ska tänka på om en skada skulle ske, samt grundläggande hjärt- och lungräddningsutbildning. Vidare har vi sjösättning och båtupptagning under våren respektive hösten där våra instruktörer ställer upp. Att även du är beredd att medverka vid dessa aktiviteter är ett krav.

 

Första sommaren hos Måsungen blir man hjälpinstruktör, vilket innebär att man går med en erfaren instruktör för att lära sig med om verksamheten och förbereda sig inför sina somrar som riktig instruktör. Vår förhoppning är att man ska vilja vara instruktör hos oss många läger varje sommar och flera somrar framöver. 


Om du efter att ha läst detta är intresserad av att bli instruktör hos oss på Måsungen, skicka ditt CV med dina erfarenheter samt ett personligt brev om varför just du vill bli instruktör hos oss till info@skm.nu. Vid frågor går det bra att höra av sig till samma mejl. Vi kommer sedan att återkomma till alla sökanden i mars 2024 och intervjuer hålls därefter. 


Vi ser framemot din ansökan! 

 

--

 

Ansvarig för rekrytering är Claudia Söderberg.

 
 
Kika in vår Facebook!
SAMARBETSPARTNERS
Veckans väder
Saltsjö-Duvnäs Väderprognos