SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segelklubben Måsungen
Jobba som instruktör!

 

Vi vill att du har god seglingsvana, om du har lärt dig att segla hos oss på Måsungen eller hos en annan segelklubb spelar ingen roll för oss, men vi vill gärna  att du ska ha erfarenhet ifrån att själv vara elev på en seglarskola. Båtar som vi seglar idag är Optimist, 2-krona, Open Bic och Laser.

Ett intresse hos dig för att lära ut segling till andra ser vi som en självklarhet. Erfarenhet ifrån arbete med barn är självfallet ett plus, men med tålamod, gott kunnande och ett glatt humör kan man komma långt.

Varje sommar anordnar vi i samband med SISU en kurs (LABC) för våra instruktörer där vi lär oss vad man ska tänka på om en skada skulle ske, samt grundläggande Hjärt- och Lungräddningsutbildning. När det är dags för sjösättning respektive upptagning av båtar ställer våra instruktörer upp. Att även du är beredd att medverka vid dessa aktiviteter är ett krav.

Om du efter att ha läst detta är intresserad av att jobba hos oss på Måsungen så skicka ditt CV samt ett personligt brev om varför just du vill jobba hos oss till skmasungen@gmail.com alternativt via post till adressen som du hittar här.


Vi ses!

 

 

OBS! Rekryteringen för sommaren 2021 är nu avslutad och vi tar inte emot några nya ansökningar. Ansökan för sommaren 2022 kommer öppna i januari nästa år. 

 
Kika in vår Facebook!
Veckans väder
Saltsjö-Duvnäs Väderprognos