SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segelklubben Måsungen

Jobba som instruktör!

 

Vi vill att du har god seglingsvana, om du har lärt dig att segla hos oss på Måsungen eller hos en annan segelklubb spelar ingen roll för oss, men vi vill gärna att du ska ha erfarenhet ifrån att själv vara elev på en seglarskola. Båtar som vi seglar idag är Optimist, 2-krona, Open Bic och Laser.

Ett intresse hos dig för att lära ut segling till andra ser vi som en självklarhet. Erfarenhet ifrån arbete med barn är självfallet ett plus, men med tålamod, gott kunnande och ett glatt humör kan man komma långt. 

Under våren har vi utbildning på helgerna där vi lär oss vad det innebär att vara instruktör på Måsungen. Denna är obligatorisk. Varje sommar anordnar vi också en kurs (LABC) för våra instruktörer där vi lär oss vad man ska tänka på om en skada skulle ske, samt grundläggande Hjärt- och Lungräddningsutbildning. När det är dags för sjösättning respektive upptagning av båtar ställer våra instruktörer upp. Att även du är beredd att medverka vid dessa aktiviteter är ett krav.

 

Första året man arbetar på Måsungen brukar man jobba som Hjälpinstruktör, vilket innebär att man går med en erfaren instruktör för att lära sig med om verksamheten. 


Om du efter att ha läst detta är intresserad av att jobba hos oss på Måsungen så skicka ditt CV med dina erfarenheter samt ett personligt brev om varför just du vill jobba hos oss till skmasungen@gmail.com.


Vi ses!

 

 

OBS! Ansökan till sommaren 2023 är nu öppen! Vänligen inkom med CV och personligt brev till mejladressen ovan. Du måste vara född senast år 2007 för att jobba hos oss denna sommar. Sista ansökningsdag är 5 mars.

 
Kika in vår Facebook!
SAMARBETSPARTNERS
Veckans väder
Saltsjö-Duvnäs Väderprognos