SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segelklubben Måsungen

Jolleklubb

Jolleklubben är namnet på SK Måsungens eftermiddagsseglingar på Duvnäsviken för våra medlemmar. Seglingen är öppen och gratis för alla som är medlemmar i SKM, men man får jättegärna swisha en slant för att hjälpa oss underhålla våra fina jollar! För icke-medlemmar kostar Jolleklubben 250kr, vilket betalas via Swish på plats.

 

Swish-nummer om man vill stötta oss: 123 471 45 48. Märk meddelandet med "Jolleklubb".

 

Detta är ett utmärkt tillfälle för att öva på de kunskaper man fått på ett läger, att ”värma upp” innan ett läger eller att bara ha en trevlig söndag på Duvnäsviken. Seglingen är mellan kl 15 – 17, och det går bra att komma oanmäld (så länge du är medlem i klubben!). Båtar som finns att låna är Optimist, 2-krona, Laser och O’pen Bic. Vi har instruktörer på plats som låser upp och visar var saker finns, vi räknar med att ni kan rigga och ta er ut i vattnet och segla själva. Seglingen är alltså inte intruktörsledd. Instruktörerna finns sedan på vattnet i följebåt om någon skulle behöva tips eller hjälp.

 

Seglingarna har blivit mer och mer populära bland våra medlemmar, så se till att vara på plats i tid!

 

Om ni har frågor gällande Jolleklubben kan ni kontakta oss via mejl.

 

Varmt Välkomna

 

Datum för Jolleklubben söndagar 2024

 

April

28

 

Maj

5, 12, 19, 26

 

Juni

2, 16, 30

 

Juli

7, 14, 21, 28

 

Augusti

4, 11, 18, 25

 

September

1, 15, 22

 
Kika in vår Facebook!
SAMARBETSPARTNERS
Veckans väder
Saltsjö-Duvnäs Väderprognos