SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segelklubben Måsungen

Instruktörer för privatlektioner

Nu erbjuder vi även privatlektioner! Hör av dig till valfri instruktör nedan ifall du är intresserad av en privatlektion, kan både vara ensam och i grupp. Man väljer själv vad man vill öva på. Vill du ha en teorilektion, segla, öva på att kapsejsa eller kappsegla? Vi hjälper dig!

 

500kr/2h - 1 person

750kr/2h - 2 personer

1000kr/2h - 3 personer

1250kr/2h - 4 personer

 

Fler än 4 personer får man kontakta en instruktör och fråga om pris då det kan behövas fler instruktörer.

 

Wilmer Nord

 

Hej!

Jag heter Wilmer Nord och jobbar min femte sommar på måsungen! När jag inte seglar eller jobbar med segling så pluggar jag maskinteknik på kth.
Under sommaren har jag tänkt att erbjuda privatlektioner på måsungen. För mig fungerar det superbra med vilken tid eller dag som helst i stort sett. Jag är tillgänglig från juni till början av augusti. 
 
Jag är intresserad av att lära ut segling för både barn och vuxna. Tidigare seglingserfarenhet spelar ingen roll. 
 
Hoppas vi ses ute på vattnet!
 
Telefonnummer: 0761847833
 

Claudia Söderberg

 

Hej!
 
Claudia heter jag och har jobbat på Måsungen i 7år. Jag har gärna lektioner måndag-fredag efter kl 17 samt när som på helger.
 
- Andra meriter och utbildningar:
  • Seglar J/70 på KSSS minst en gång i veckan där vi seglar i team. 
  • Har varit ansvarig segelinstruktör för 4 tillfällen av segling med Eklidens skola idrottsklasser under 2019
  • HLR-utbildning
  • Instruktörsutbildning – Plattformen, 16-timmars instruktörsutbildning på Bosön år 2017
  • Instruktörsutbildning – Bas Jolle/Kölbåt, 30-timmars instruktörsutbildning på Vitsgarn år 2017
  • Förarbevis och kustskepparexamen år 2020
  • Powerboat level 2 år 2021.
 
Jag lär gärna ut till nybörjare och medel-seglare, både till barn och vuxna. Lär ut bäst optimist och 2krona. Lägger mest fokus på det praktiska men går även igenom teori för att applicera på det praktiska. Mindre fokus på kappsegling och lägger stor vikt på att lära känna båten genom att testa sig fram och öva olika segelsätt. Är flexibel och anpassar mig gärna efter önskemål och beroende på mål med seglingen :)
 
Telefonnummer: 0760078677
 
Emma Eklund
 
Hej! Emma heter jag och håller gärna privatlektioner i segling i sommar. Jag har jobbat på Måsungen i åtta år, har även varit med på olika seglings event samt seglat privat i hela mitt liv och även tagit Fartygsbefäl klass VIII genom Försvarsmakten där jag jobbar inom Marinen som officer. Jag kommer att vara ledig en hel del i sommar så det är bara att skicka ett mail eller smsa så kan vi bestämma en tid när det passar oss båda. Jag seglar gärna 2krona men kan även lära ut Open-Bic, Optimist och Laser. Jag vänder mig gärna till nybörjare, både vuxna och barn. Både teoretiskt och praktiskt.
 
Hoppas vi ses i sommar!
 
Telefonnummer: 0705692829
 
Kika in vår Facebook!
SAMARBETSPARTNERS
Veckans väder
Saltsjö-Duvnäs Väderprognos