SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segelklubben Måsungen

Privatlektioner

Nu erbjuder vi även privatlektioner! Hör av dig till valfri instruktör nedan ifall du är intresserad av en privatlektion, kan både vara ensam och i grupp. Man väljer själv vad man vill öva på. Vill du ha en teorilektion, segla, öva på att kapsejsa eller kappsegla? Vi hjälper dig!

 

500kr/2h - 1 person

750kr/2h - 2 personer

1000kr/2h - 3 personer

1250kr/2h - 4 personer

 

Om man är fler än 4 personer får man kontakta en instruktör och fråga om pris då det kan behövas fler instruktörer.

 

Claudia Söderberg

 
Hej! Jag heter Claudia och har varit instruktör på Måsungen sen 2015 och gick även på Måsungens seglarläger innan dess. På senare år har jag börjat kappsegla mer kölbåt, men tar varje tillfälle att komma ner och segla jolle på Måsungen. Jag brinner för segling och älskar att lära ut till alla åldrar. Kontakta gärna mig för att boka en träning :). 
 
Telefonnummer: 0760078677
 

Wilmer Nord

 

Hej!

Jag heter Wilmer Nord och jobbar min femte sommar på Måsungen! När jag inte seglar eller jobbar med segling så pluggar jag maskinteknik på kth.
 
Under sommaren erbjuder jag privatlektioner på Måsungen. För mig fungerar det superbra med vilken tid eller dag som helst i stort sett. Jag är tillgänglig från juni till början av augusti. 
 
Jag är intresserad av att lära ut segling för både barn och vuxna. Tidigare seglingserfarenhet spelar ingen roll. 
 
Hoppas vi ses ute på vattnet!
 
Telefonnummer: 0761847833
 
Emma Eklund
 
Hej! Emma heter jag och håller gärna privatlektioner i segling i sommar. Jag har jobbat på Måsungen i åtta år, har även varit med på olika seglings event samt seglat privat i hela mitt liv och även tagit Fartygsbefäl klass VIII genom Försvarsmakten där jag jobbar inom Marinen som officer. Jag kommer att vara ledig en hel del i sommar så det är bara att skicka ett mail eller smsa så kan vi bestämma en tid när det passar oss båda. Jag seglar gärna 2-krona men kan även lära ut Open-Bic, Optimist och Laser. Jag vänder mig gärna till nybörjare, både vuxna och barn. Både teoretiskt och praktiskt.
 
Hoppas vi ses i sommar!
 
Telefonnummer: 0705692829
 
Kika in vår Facebook!
SAMARBETSPARTNERS
Veckans väder
Saltsjö-Duvnäs Väderprognos