SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segelklubben Måsungen

Ungdomsläger

Det här är vårt populära läger för dig mellan 13-16 år (du skall ha gått ut åk 6). Du har seglat jolle förut och vill gärna gå på läger med kompisar i samma ålder. Ni seglar O’pen Bic, samt 2-krona och Laser. Har ni egen båt av annan modell går även det bra – men kontakta oss först för att stämma av att det är en lämplig båt. Max antal på detta läger är 15 ungdomar.

 

Dagarna på Måsungen börjar kl 9 och slutar kl 17, vi äter medhavd lunch tillsammans kl 12. Under veckan gör vi utflykt till Baggensfjärden, tränar segeltrim och kappsegling, övar på manöverbord och lär oss mer avancerad seglingsteori och taktik. Du får också öva på ditt ledarskap, hur det är att ge instruktioner och att vara ansvarig för ett moment. Vi har en skön stämning i gruppen och lär oss av varandras erfarenheter. Dagarna varierar från skratt till djup koncentration, aktiviteterna anpassas efter väder och vind, och du får dessutom ett helt gäng av nya härliga kompisar!

 

Det är från detta läger som vi rekryterar många av våra nya instruktörer. En bra väg för att få ett fantastiskt sommarjobb! I sommar har vi två ungdomsläger under nedanstående datum.

Om du har deltagit förra sommaren i kursen Fortsättning 2 eller deltagit på ungdomslägret har du förtur till en plats på ungdomslägret. Vi registrerar detta automatiskt vid anmälan. Notera dock att vi har många fler platser i fortsättningskurserna än på ungdomslägret, så detta garanterar inte en plats!

 

Lägerdatum 2024:

 

Ungdomsläger 1 (Läger 4): 

8 - 12 juli

Avgift: 2 950 kr

Ungdomsläger 2 (Läger 5):

29 juli - 2 aug

Avgift: 2 950kr

 

 

 

Anmälan hittar du här!

 

PACKLISTA TILL UNGDOMSLÄGRET

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är obligatorisk för våra lägerdeltagare och ger en kollektiv olycksfallsförsäkring under lägertiden. Medlemsavgiften är på 200 kr per enskild medlem och faktureras separat. 

 
 
Kika in vår Facebook!
SAMARBETSPARTNERS
Veckans väder
Saltsjö-Duvnäs Väderprognos