SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segelklubben Måsungen

Ungdomsläger

Det här är vårt populära läger för dig mellan 13-16 år! (Du skall ha gått ut åk 6). Du behärskar grunderna i segling och vill gärna gå på läger med kompisar i samma ålder. Ni seglar O’pen Bic, samt 2-krona och Laser. Har ni egen båt av annan modell (typ tävlingsbåt) går även det bra – men kontakta oss först för att stämma av att det är en lämplig båt. Max antal på detta läger är 15 ungdomar.

 

Dagarna på Måsungen börjar kl 9 och slutar kl 17, vi äter medhavd lunch tillsammans kl 12. Under veckan gör vi utflykt till Baggensfjärden, tränar segeltrimning och kappsegling, övar på man över bord och lär oss mer avancerad seglingsteori och taktik. Du får också öva på ditt ledarskap, hur det är att ge instruktioner och att vara ansvarig för ett moment. Vi har en skön stämning i gruppen och lär oss av varandras erfarenheter. Dagarna varierar från skratt till djup koncentration, aktiviteterna anpassas efter väder och vind, och du får dessutom ett helt gäng av nya härliga kompisar!

 

En dag lagar vi mat tillsammans till lunch, vilket ingår i lägeravgiften. Det är från detta läger som vi rekryterar många av våra nya instruktörer. En bra väg för att få ett fantastiskt sommarjobb! I sommar har vi två ungdomsläger under nedanstående datum.

 

Datum 2022

 

Ungdomsläger 1 (Läger 4): 

24 - 28 juli Avgift: 2 750 kr

Ungdomsläger 2 (Läger 5):

31 juli - 4 aug Avgift: 2 750kr

 

 

 

Anmälan hittar du här!

 

PACKLISTA TILL UNGDOMSLÄGRET

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är obligatorisk för våra lägerdeltagare och ger en kollektiv olycksfallsförsäkring under lägertiden. Medlemsavgiften är på 100 kr per enskild medlem och faktureras separat. 

 
Kika in vår Facebook!
SAMARBETSPARTNERS
Veckans väder
Saltsjö-Duvnäs Väderprognos